Partidul Mișcarea Alternativa Națională a semnat Pactul pentru Europa

Astăzi, într-un angajament ferm față de viitorul Republicii Moldova, Partidul Mișcarea Alternativa Națională a semnat Pactul pentru Europa. Această acțiune reflectă convingerea noastră într-o direcție clară și ireversibilă pentru țara noastră.
„Calea Republicii Moldova este ireversibilă, iar responsabilitatea de a acționa și de a ne implica revine fiecăruia dintre noi, ca cetățeni. Nu putea fi altfel, deoarece Partidul MAN este cel care își îndeplinește propriile promisiuni”, a declarat președintele Partidului MAN, Ion Ceban.

Într-o acțiune susținută și de Programul Politic al Partidului, semnarea acestui Pact reprezintă un pas esențial către un obiectiv comun. „Despre semnarea unui astfel de Pact, similar celui de la Snagov, care ar uni partidele să pledeze pentru acest deziderat, Partidul Mișcarea Alternativa Națională a stipulat în Programul Politic al Partidului. Despre această acțiune am propus public și ne bucurăm că am ajuns astăzi să fie semnat, deși toți avem poziții politice diferite și fiecare are viziunile sale cu privire la cât de repede putem mișca lucrurile. Partidul MAN a declarat de la bun început că pledează în continuare ca integrarea europeană să fie idee națională a Republicii Moldova și nu a unui partid sau altul, folosită în interese personale și înguste”, a declarat Ion Ceban.

Semnarea acestui Pact nu înseamnă susținerea vreunui partid sau candidat din partea MAN. Este o manifestare a dorinței noastre comune de a accelera procesul de integrare europeană, cu respect față de cetățeni și statul Republica Moldova.