PROGRAM POLITIC

MAN crede ferm în Republica Moldova, ca stat suveran, indivizibil, neutru și cu un potențial puternic de a deveni un membru demn al comunității europene.


MAN este un partid politic, care urmărește o agendă democratică în Republica Moldova. Credem în libertate, democrație, justiție socială, echitate, solidaritate, incluziune și sprijin pentru fiecare membru al societății.


MAN are un respect enorm pentru rădăcinile poporului țării, pentru cultura, tradițiile și identitatea noastră, acestea fiind valorile de bază pe care le împărtășim.


MAN crede cu tărie că puterea Republicii Moldovei constă în unitatea și diversitatea societății și că cetățenii noștri sunt cea mai valoroasă resursă pe termen lung pe care o avem. Suntem siguri că Moldova și oamenii ei vor fi, cu certitudine, în viitorul apropiat valoarea adăugată pentru întreaga comunitate europeană. MAN împărtășește doctrina social-democrată de tip european.


MAN pledează pentru creșterea continuă a nivelului și a calității de trai a oamenilor, pentru transformarea Republicii Moldova într-un stat cu o mare clasă de mijloc bogată, care, după exemplul Comunității Europene, este baza unei societăţi de succes.


MAN va promova o abordare inovativă, vizionară și consecventă în implementarea politicilor de stat, în conformitate cu principiile social-democrate, care vor aduce bunăstare oamenilor.


MAN este partidul rezultatelor, a oamenilor competenți și profesioniști, care au demonstrat la nivel de Chișinău că pot schimba lucrurile în bine, în pofida celor mai dificile circumstanțe. Vom demonstra că se poate de făcut acest lucru și la nivel de țară.


MAN consideră că integrarea europeană a Republicii Moldova trebuie să devină idee națională. MAN va propune semnarea unui pact similar celui de la Snagov.


MAN va depune toate eforturile ca, în cel mai scurt timp, Republica Moldova să devină membru plenipotențiar al Uniunii Europene.


DESCARCĂ PROGRAMUL POLITIC

imgdescr
Group 326FUNDAMENTE SI VALORI 
MAN crede cu tărie în Moldova ca un stat suveran, indivizibil, neutru, cu un potențial ridicat de a deveni membru al comunității europene. Suntem un partid politic cu o agendă democratică care susține libertatea, democrația, justiția socială, egalitatea, solidaritatea și incluziunea. Respectăm rădăcinile poporului moldovenesc, cultura, tradițiile și identitatea acestuia, care sunt principalele valori pe care se bazează.
Group 319CLASA DE MEDIU BOGAȚĂ
MAN consideră că puterea Moldovei constă în unitatea și diversitatea societății sale, iar oamenii sunt resursa cea mai valoroasă. Suntem pentru îmbunătățirea constantă a nivelului de trai al oamenilor și transformarea Moldovei într-un stat cu o clasă de mijloc mare și bogată.
Group 322PROFESIONALISM SI EFICIENTA
MAN va promova o abordare inovatoare, avansată și consecventă a implementării politicilor publice care să conducă la bunăstarea oamenilor. Suntem o petrecere a rezultatelor cu oameni competenți, profesioniști, care au demonstrat că pot face diferența chiar și în circumstanțe dificile.
Group 325EUROPA - UNITATE PRIN-O IDEE
MAN consideră că integrarea europeană a Moldovei ar trebui să devină o idee națională și își propune să semneze un pact similar cu Snagovsky. Vom depune eforturi pentru ca Moldova să devină membru cu drepturi depline al Uniunii Europene în scurt timp.