MAN vine cu o premieră în activitatea municipalității. Consilierii vor fi direct responsabili de anumite cartiere și străzi

photo_2023-10-23_11-31-51

Partidul MAN anunță o premieră pentru activitatea municipalității. Liderul formațiunii, Ion Ceban, anunță că toți consilierii MAN vor fi responsabili de anumite cartiere, blocuri și străzi, așa încât să creeze o punte de comunicare eficientă dintre locuitorii Capitalei și municipalitate.

”În premieră, pentru Republica Moldova și, în special, pentru Chișinău, venim cu o soluție care o credem foarte corectă față de locuitori. Consilierii MAN vor fi repartizați și responsabili de străzi și blocuri concrete în fiecare sector, astfel ca orice locuitor din perimetrul acestor străzi să poată avea o persoană de contact și o relație directă cu Primăria Chișinău atunci când are nevoie de ceva. Nu vor fi niște consilieri anonimi. Consilierii vor fi responsabili de cartiere și care vor recepționa adresări și vor fi puntea de legătură dintre primărie și locuitori”, a precizat Ion Ceban.

Liderul formațiunii susține că în cadrul activității consilierilor în teritoriu, în zonele de care vor fi responsabili, vor fi abordate toate aspectele ale dezvoltării orașului și de deservire a cetățenilor, cum ar fi asistență socială, reparație în curți, în bloc sau oricare alte întrebări care vor putea fi discutate cu acel consilier responsabil de sector.