Mai aproape de UE. Ion Ceban a salutat recomandarea Comisiei Europene cu privire la inițierea negocierilor de aderare a RM în UE

photo_2023-11-08_16-19-18

Președintele MAN, Ion Ceban, a salutat recomandarea de astăzi a Comisiei Europene cu privire la inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană.

Ceban spune că pledează pentru ca toate recomandările să fie realizate cât mai curând de către autoritățile de la Chișinău.

„Salutăm recomandarea de astăzi a Comisiei Europene cu privire la inițierea negocierilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Pledăm pentru ca toate recomandările să fie realizate cât mai curând de către autoritățile de la Chișinău, astfel, ca să mergem cu pași rapizi în procesul de integrare a Republicii Moldova în Uniunea Europeană. Noi suntem gata să depunem toate eforturile necesare care țin de competența noastră.”, a declarat Ion Ceban

Mișcarea Alternativa Națională pledează pentru integrarea Republicii Moldova în Uniunea Europeană, pentru o dezvoltare a țării, pentru o democrație de calitate și a aduce standardele economice aici, acasă, în Moldova.