Ion Ceban:„În timp ce la Chișinău deschidem și renovăm școli și grădinițe, în țară, PAS le închide”

Declarația președintelui Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, cu privire la închiderea instituțiilor de învățământ din țară:

„PAS închide alte licee în țară, acum în raionul Sîngerei. Iată de ce PAS a schimbat în raioanele țării șefii Direcțiilor de Educație. Din 8 întrebări pe ordinea de zi, 5 sunt de lichidare a instituțiilor de învățământ. Aceasta este ordinea de zi a Consiliului raional Sîngerei.

În timp ce la Chișinău deschidem și renovăm școli, grădinițe, și deschidem grupe noi pentru copii, cei din PAS continuă să închidă școlile prin țară. Închid spitale și universități, fac tot ce le poftește în justiția moldovenească. În adresa mea și a primăriei debitează în fiecare zi show-uri politice de partid pentru a distrage atenția oamenilor de la acțiunile lor ilegale și incompetența lor în toate domeniile.

Între timp:

Avem ONG-uri de curte care primesc milioane de lei, avem media de curte care primesc milioane de lei, trolli, bloggeri și vloggeri plătiți, alături de o mașinărie represivă de stat fără precedent.
Totul este făcătura unui partid incompetent și mârșav pe nume PAS. Ei nu vor vorbi despre licitațiile trucate ale guvernării, nimic despre sume de milioane cheltuite netransparent.

Tot ce fac este să ne blocheze activitatea, să intimideze oamenii în lipsa oricăror rezultate în țară. Anterior, aceștia erau vocali și criticau guvernarea. Astăzi, au comandat guvernării să facă tot felul de rapoarte și să urmărească cine și cum le dă like-uri. O guvernare a absurdului, care se acoperă cu tot felul de mizerii pe care le născocește că le face. De fapt, în toată schema lor, scopul este să se mențină la guvernare și să prostească oamenii care trăiesc din ce în ce mai greu.

O gașcă de incompetenți a ajuns să ne conducă, iar oamenii s-au săturat de ei.