Ion Ceban, la ședința de constituire a noului CMC: Locuitorii Capitalei așteaptă de la noi maturitate politică, profesionalism și implicare

În următorii patru ani, locuitorii Capitalei așteaptă de la consilierii CMC profesionalism și implicare, nu lupte politice. Este mesajul transmis de primarul general al Capitalei, Ion Ceban, la ședința de constituire a Consiliului municipal Chișinău, acolo unde au și fost validate mandatele tuturor celor 51 de aleși.

”Le mulțumesc încă o dată cetățenilor pentru încrederea acordată. Voi face tot posibilul ca să fiu primarul absolut al tuturor locuitorilor. Așa cum am discutat cu mulți din toate partidele politice, oamenii ne-au votat și ne-au acordat încredere ca să furnizăm rezultate. Este ceea ce așteaptă cel mai mult. Așteaptă de la noi responsabilitate, maturitate politică, profesionalism, implicare, dedicație și muncă multă pentru rezolvarea sutelor de probleme din oraș. Vă asigur că am această energie, am această dorință, am aceste cunoștințe și împreună cu MAN suntem gata să mișcăm acetse lucruri împreună cu fiecare dintre dvs. Societatea a obosit de certuri, scandaluri, acuzații nefondate și așteaptă ca noi să facem cât mai mult în beneficiul fiecăruia. Așa cum ziceam, vom purta acest dialog cu fiecare dintre dvs, noi suntem aici pentru a rezolva problemele oamenilor. Asta vom face neapărat. Felicitări tuturor consilierilor. Să fim constructivi, iar chiar dacă vor exista critici, acestea să fie constructive”, a declarat Ion Ceban.

Amintim, azi a avut loc prima ședință a Consiliului municipal Chișinău, a cărui nouă componență a fost aleasă la scrutinul local din 5 noiembrie. Prima ședință a fost condusă de decanul de vârstă al CMC, consilierul Galina Drăgan.