Ion Ceban, la prezentarea echipei MAN pentru CMC: Ca primar am făcut multe, cu echipa profesioniștilor MAN în consiliu vom face totul!

photo_2023-10-09_12-29-24

Proiectele de dezvoltare a Capitalei în ultimii patru ani nu ar fi fost posibilă fără sprijinul unei echipe de profesioniști, care, odată ajunși în viitorul CMC, vor multiplica de trei ori realizările pentru modernizarea orașului Chișinău. Este declarația președintelui MAN, Ion Ceban, făcută în cadrul prezentării candidaților formațiunii pentru funcția de consilier în CMC.

”Am demonstrat imposibilul în Chișinău. Atunci când nimeni nu credea că lucrurile pot fi făcute, noi le-am făcut. Chișinăul a devenit un oraș mai confortabil, mai modern, mai amenajat, pentru locuitorii de toate vârstele, iar așteptările chișinăuienilor, de la Administrația Capitalei au crescut semnificativ, deoarece după mulți ani de stagnare, am început împreună a dezvolta orașul multilateral, dar și suburbiile capitalei unde am realizat proiecte mari de infrastructură, sociale etc. Astăzi spun specialiștii de acasă, dar și de peste hotare că în pofida tuturor dificultăților și provocărilor, locale, regionale, dar chiar și globale, la Chișinău urmărim un proces intens de urbanizare, când oamenii aleg să vină și să trăiască la Chișinău sau în suburbii și asta ne motivează să muncim și mai mult ca să acționăm și să furnizăm cu această echipă de profesioniști”, a declarat Ion Ceban.

Președintele MAN susține că toate lucrurile și acțiunile pozitive realizate în Chișinău și suburbii, cum ar fi proiectele mari de infrastructură, reabilitări de străzi și drumuri, trotuare, pasaje subterane reparate și reabilitate, parcuri moderne, grădinițe, școli construite de la zero și extinse, cea mai largă gamă de servicii sociale pentru copii, tinerele familii, pensionari și persoane cu nevoi speciale, proiecte sociale și culturale, reprezintă rezultatul muncii unei echipe întregi de profesioniști sprijinită de locuitorii Chișinăului.

”În Chișinău oferim astăzi cel mai mare pachet social, nicio altă localitate nu oferă atâtea facilități. Municipiul Chișinău a redevenit Capitala culturală, educațională, sportivă și turistică. Ați văzut câți oameni avem la diferite sărbători realizate în Chișinău. Împreună am demonstrat că se poate! Mulțumesc oamenilor care mi-au încredințat, acum 4 ani, responsabilitatea de a conduce Chișinăul. În toți acești ani, am fost susținut și ajutat de o echipă de profesioniști, care i-am întâlnit în diverse perioade a vieții și au acceptat să se alăture pentru a pune umărul și a face ca lucrurile să se schimbe la Chișinău, oamenii cu care împreună am creat Partidul MAN. Dacă aveți încredere în ceea ce facem împreună cu echipa, vă rugăm să ne votați și la consiliul municipal Chișinău. MAN se va regăsi în viitoarea componență a Consiliului municipal Chișinău, cu suportul Dvs. Fiind Primar am făcut multe, cu echipa MAN în consiliu și împreună cu chișinăuienii vom face totul!”, a declarat liderul MAN, Ion Ceban.