Gaik Vartanean:„MAN întărește relațiile cu social-democrații europeni”

În cadrul unei vizite de lucru în Suedia, membrul Biroului Național al Mișcării Alternativa Națională (MAN), Gaik Vartanean, a avut oportunitatea de a se aprofunda în politica suedeză și de a observa îndeaproape desfășurarea alegerilor pentru Parlamentul European.

Vizita a inclus o întâlnire la sediul electoral al social-democraților, unul dintre centrele „operaționale” unde se desfășoară activitățile cheie ale campaniei electorale.
„Am vizitat sediul electoral al social-democraților, unul dintre centrele „operaționale” în care se lucrează în diferite domenii ale campaniei electorale – de la formarea mesajelor principale și a manifestelor, monitorizarea informațiilor de la concurenți, până la campania mediatică, lucrul cu voluntarii și donațiile.
În timpul reuniunilor de astăzi a fost, de asemenea, posibil să comunic separat despre cooperarea viitoare între partidele noastre. Mulțumesc pentru deschidere șefei departamentului internațional al partidului, responsabilă de cooperarea cu partidele din străinătate, Paula Carvalho Olafson, precum și lui Samuel Molin, șeful mișcării studențești de tineret a social-democraților”, a declarat Gaik Vartanean.

De asemenea, au fost duse discuții constructive cu un grup mare de tineri social-democrați din Norvegia și liderul lor, Jan Halvor Endrerud, care și-a exprimat disponibilitatea de a coopera cu colegii moldoveni din Mișcarea Alternativa Națională (MAN).

Această vizită reprezintă un pas important în întărirea relațiilor noastre cu social-democrații europeni și în consolidarea parcursului nostru european. Parteneriatele internaționale sunt esențiale pentru dezvoltarea și implementarea proiectelor de succes în Republica Moldova.