Echipa MAN Chișinău, la discuții cu cetățenii pe străzile capitalei

photo_2023-09-02_21-16-19

Președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, împreună cu alți colegi din cadrul organizației municipale de partid, a împărțit în această sâmbătă materiale informaționale, unde este prezentată echipa politică a formațiunii.

Acțiunea de informare a cetățenilor s-a desfășurat pe parcursul întregii zile, în toate sectoarele, fiind purtate discuții cu oamenii.

„Tot am fost întrebat cine este echipa MAN Chișinău. Astăzi, împreună cu colegii din partidul Mișcarea Alternativa Națională Chișinău, am împărțit materiale informaționale, unde este prezentată echipa MAN. Am fost prezenți în toate sectoarele, am discutat cu oamenii și am răspuns la întrebări. Suntem o echipă puternică, tânără și energică, care a reușit să demonstreze că pot schimba lucrurile spre bine, acasă, când mulți spuneau că este imposibil. Noi am demonstrat că putem. Sunt mândru de echipa MAN, cu oameni competenți, responsabili și care știu ce este lucrul bine făcut.”, a declarat președintele Ion Ceban.

Președintele MAN, totodată, a mulțumit pentru „sugestia ca după ce este citit materialul din ziar, acesta să poată fi returnat, pentru a fi citit de alții”.

„Vom asigura un astfel de proces în cel mai apropiat timp”, a adăugat Ceban.

Această acțiune reprezintă o platformă de socializare cu cetățenii, iar astfel de evenimente vor fi organizate și pe viitor de către echipa MAN, care va ține cont de propunerile venite, dar și de criticile expuse de trecători.