Capitala va avea noi drumuri reparate în următorii 4 ani. Ion Ceban a trecut în revistă care străzi și bulevarde vor fi reabilitate în noul mandat

photo_2023-10-24_11-13-08

Dacă în primul mandat de primar, Ion Ceban a reabilitat 200 de km de drum, în următorul mandat, președintele MAN promite reabilitarea mult mai multor străzi și bulevarde din capitală. Cel puțin asta a declarat Ion Ceban în cadrul unei conferințe.

„În ultimii ani am pus un accent enorm pe reparația drumurilor din Chișinău. În fiecare sector am intervenit pe străzile principale, cele secundare, pe bulevarde și noi ne propunem doar să avansăm aceste lucrări pe noi străzi, în noul mandat.

În perioada mandatului am reparat 200 de km de drum în Chișinău. Asta în comparație, este aproximativ cât drumul de la Chișinău până la Edineț, unde sunt 210 km. Astăzi vreau să vă vorbesc despre proiectele care sunt în programul de administrare propus de Partidul MAN în alegerile locale.

Vom începe reparația și reabilitarea altor drumuri principale de acces în oraș, inclusiv:
– șos. Hâncești,
– str. Calea Orheiului,
– str. Valea Crucii,
– șos Muncești
De exemplu la Șoseaua Hîncești la ieșire spre Ialoveni, au fost executate toate documentele de expertiză, știm cât de mult oamenii așteaptă reparația acestui drum. Și vom interveni pe etape pe toate proiectele”, a precizat edilul suspendat.

Liderul Partidului Mișcarea Alternativa Națională afirmă că în următorul mandat își propune reabilitarea străzilor importante pentru comoditatea pietonilor și șoferilor, printre care:
– str. Meșterul Manole, Maria Drăgan, Vasile Lupu, București, str. A. Pușkin – M.B. Bodoni, bd. Moscova, str. Studenților,
– supralărgirea străzii Grenoble, în perimetrul străzilor Cuza Vodă – Valea Crucii,
– finalizarea reabilitării str. Sarmizegetusa, Burebista, Decebal și altele.

„Și nu sunt toate, deoarece ne propunem să reparăm și multe străzi secundare în toate sectoarele capitalei. Am demostrat în sectorul Ciocana numărul mare de străzi reparate. Mai avem în plan multe altele”, a punctat acesta.

Amintim că alegerile locale din capitală, dar și din toate localitățile din Republica Moldova au loc pe 5 noiembrie.