Președintele MAN cere demisia președintelui CEC, Angela Caraman, membru al PAS

photo_2023-08-08_19-44-40

Liderul Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, cere demisia președintelui Comisiei Electorale Centrale, Angela Caraman, care este și membru al Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Lupul, pus paznic la oi. Președintele Comisiei Electorale Centrale, Angela Caraman, membru PAS. Angela Caraman trebuie să-și dea demisia. Or, în țară avem specialiști cu adevărat buni, doar că nu sunt membri PAS.”, se spune în declarația președintelui MAN.

Ion Ceban a atras atenția că televiziunile controlate de actuala putere nu vor mediatiza subiectul, precum n-au arătat nici despre cauza de ce trenul a deraiat de pe calea ferată reparată recent, iar acum sunt reparați repetat peste 100 de metri.

Președintele Ceban a accentuat că nimeni, în afară de PAS, nu și-a propus membrii de partid la conducerea CEC, instituție care trebuie să fie independentă.

„Nimeni, în afară de PAS, nu și-a propus membrii de partid la conducerea CEC, instituție care trebuie să fie independentă, deoarece în funcție de corectitudinea ei, cetățenii își aleg viitorul.
Angela Caraman, membră PAS, propusă de PAS în campania electorală din 2019 la funcția de primar de Ghidighici, după care consilier din partea PAS în consiliul local Ghidighici și președintele fracțiunii PAS, concomitent fiind consilierul primarului PAS din Stăuceni.
Pentru ce merite nimeni nu știe, Angela Caraman este numită în funcție de președinte la CEC.
Cum credeți, cum sunt create regulamentele și noile legi electorale?
Evident, în favoarea colegilor săi din PAS. ACUM E TIMPUL SĂ LE ÎNTOARCĂ DATORIA, DEOARECE COLEGII PAS AU PROMOVAT-O.”, a adăugat Ion Ceban.

Președintele MAN a avertizat din nou opinia publică despre faptul că actuala guvernare pregătește fraudarea alegerilor locale din Chișinău, iar astăzi va publica dovezi noi despre mișmașurile de la CEC.