Mesajul lui Ion Ceban, cu o zi înainte de ziua tăcerii: Mulțumesc locuitorilor pentru fiecare întrevedere, sfat, pentru fiecare propunere și idee, pentru fiecare urare pe care au avut-o pentru Partidul MAN

photo_2023-11-03_18-53-04

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională a venit cu un mesaj de mulțumire către tuturor locuitorilor pentru fiecare întrevedere, pentru fiecare sfat, pentru fiecare propunere și idee, pentru fiecare urare pe care au avut-o pentru Partidul MAN.

„Mulțumesc că ne-ați primit și ascultat atunci când am venit în ogrăzile dvs, în casele și colectivele dvs.

Astăzi mulțumesc personal tuturor colegilor din oraș și suburbii pentru munca în teren, în toată această perioadă. Ne-am mobilizat la maximum și am reușit să ajungem la foarte mulți oameni. În această perioadă am avut sute de întrevederi în fiecare zi.Ne cerem scuze dacă undeva nu am reușit să ajungem.

Nouă nu ne este rușine de acele lucrări pe care le-am realizat în toți acești ani. Sigur că putem mai mult și știm concret care sunt următorii pași pentru ca să continuăm proiectele începute, dar și cum să fie realizate altele noi.

Așa cum am spus de la început, Partidul MAN a desfășurat o campanie corectă. Nimeni dintre colegii mei niciodată nu a ieșit cu acuzații, calomnii sau alte metode murdare împotiva celorlați candidați. Ceea, ce nu putem spune că s-a întâmplat la adresa noastră”, a declarat Ceban.

Ion Ceban spune că locuitorii, dar și orașul au nevoie în continuare de pace, liniște și propuneri concrete, care să permită dezvoltarea de mai departe a Capitalei și a suburbiilor.

Noi nu vrem să întoarcem acele timpuri când orașul se sufoca. Mergem înainte și am demonstrat că o echipă puternică este despre muncă și dedicație, dar nu despre tot felul de senzații tari.

Pe data de 5 noiembrie, dragi locuitori ai Capitalei dar și ai suburbiilor, ieșiți la vot și alegeți echipa care a demonstrat că împreună cu dvs putem să dezvoltăm municipiul Chișinău. Urez succes tuturor candidaților din toată țara. Așa cum spun mereu, campaniile vin și pleacă, iar noi cu toții trebuie să fim corecți față de cetățeni. Sunt importanți oamenii și munca care urmează să fie realizată împreună”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că pe data de 5 noiembrie au loc alegeri locale în întreagă țară.