MAN va avea cea mai ieftină campanie electorală, pentru un candidat cu șanse reale. Ion Ceban: „Arma noastră sunt picioarele, arma noastră sunt faptele ce le-am realizat!”

photo_2023-09-13_16-45-57

Mișcarea Alternativa Națională va desfășura cea mai ieftină campanie electorală, pe care a avut-o până acum vreun candidat cu șanse reale. Președintele formațiunii a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că, în premieră pentru Moldova, societatea va fi informată despre fiecare bănuț cheltuit și care sunt sursele.

„Vom informa pentru fiecare bănuț, în premieră în Republica Moldova, de unde vinde și unde este cheltuit. Și vom organiza astfel de activități, pentru a ajunge la câți mai mult oameni. Arma noastră sunt picioarele, arma noastră sunt faptele ce le-am realizat în ultima perioadă. Oamenii văd ce am făcut. În timp de alții vorbesc, noi MAN, facem. Noi am demonstrat și am adus încrederea oamenilor că și în condiții dificile se pot realiza multe lucruri, dacă îți propui și ai alături o echipă profesionistă.”, a declarat președintele Ion Ceban.

În același timp, liderul formațiunii MAN a atras atenția la campania electorală extrem de costisitoare a Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Ați văzut foi volante extrem de scumpe ale PAS? Galbenul nu se transformă în aur, iar aurul este distribuit, la scară largă,  prin minciunile electorale în public. Ați văzut ce calitate la hârtie, ați văzut ce tiraje? Acesta e partid care a venit să îngrijească de oameni?”, a punctat Ion Ceban.