MAN sprijină candidații cu realizări în spate, indiferent de partidul pe care îl reprezintă

photo_2023-10-11_11-34-07

Pe lângă cei 12 candidați în suburbii, desemnați de MAN, formațiunea anunță că în unele localități este gata să sprijine primarii actuali, indiferent de viziunile lor politice. Liderul MAN, Ion Ceban, susține că, dacă va fi nevoie, va face campanie și pentru candidatul PAS de la Băcioi.

”Sunt localități unde susținem primari actuali și nu contează ce partid reprezintă. De exemplu, la Sângera, la Budești, la Băcioi, unde este primarul de la PAS, la Ciorescu. În continuare vom susține acești oameni în funcțiile pe care le dețin și dacă va fi nevoie vom face și campanie pentru ei, ca oamenii să cunoască că nu contează partidul, în cazul în care omul este la locul lui și își face datoria”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN susține că în mandatul său, în premieră pentru Republica Moldova și pentru administrația locală și centrală, a tratat în mod egal pe fiecare primar.

”Nu a contat că vine de la PAS, că este comunist, socialist, independent, că vine de la PD sau PLDM. Nu a contat culoarea partidului, apartenența politică. În spatele fiecărui primar ales sunt oamenii. Sunt localitățile cu problemele lor. De primarul din localități a depins foarte mult dacă a putut sau nu absorbi resursele financiare alocate. Există primării care au primit bani, dar nu au fost absorbiți”, a mai adăugat Ion Ceban.