Ion Ceban și-a lansat spotul electoral: „Chișinăul, un oraș de unde nu vrei să pleci”

Președintele Mișcării Alternativa Națională, Ion Ceban, a venit cu un spot electoral în care se arată cele mai bune schimbări ce au fost realizate în timpul mandatului. Liderul MAN a menționat că orașul Chișinău învie și populația crește, acest lucru favorizează necesitatea investițiilor realizate pentru oameni.

„Strada Pietonală a devenit o locație și o atracție pentru locuitorii oaspeții orașului. Pentru asta a fost nevoie a fost nevoie să reabilităm trotuarul, să instalăm mobilier urban și să organizăm periodic evenimente și concerte. Acum vin aici să se plimbe, să asculte muzică și să se vadă cu oamenii dragi. Am adus la viață acest centru istoric”, spune Ceban.

În opinia sa, Chișinăul este un oraș al generațiilor. „Orașul păstrează istoria și numele oamenilor. Acest lucru ne îndeamnă spre proiecte inovatoare. Chișinăul este un oraș cu o atmosferă deosebită, într-un oraș viu în care vrei să trăiești și să lucrezi. Împreună transformăm Chișinăul într-un oraș din care nu vrei să pleci”, a conchis Ion Ceban.

Amintim că alegerile locale vor avea loc pe data de 5 noiembrie.