Ion Ceban: În suburbii avem 12 candidați puternici, care vor furniza rezultate, nu vorbe

photo_2023-10-11_10-07-43

Partidul Mișcarea Alternativa Națională va demonstra, prin candidații propuși în 12 suburbii ale Capitalei, că proiectele de succes, realizate până acum de echipa liderului MAN, Ion Ceban, pot fi multiplicate într-un număr și mai mare pentru următorii patru ani. Asigurarea vine din partea președintelui MAN, care a prezentat candidații și echipele de consilieri locali pentru primăriile din suburbii.

”În 12 localități, Partidul MAN vine cu candidați la funcția de primari, iar în 17 localități avem echipe de consilieri pe listele Partidului MAN. Avem candidați puternici și specialiști cu experiență și suntem încrezători că se poate de făcut mai mult în fiecare localitate, de furnizat mai multe rezultate pentru oameni și localități”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN susține că în această campanie, candidații formațiunii sunt cei mai invidiați, deoarece pot aduce drept exemplu cele mai de succes proiecte realizate în comunele și orașele lor. Ion Ceban a vorbit despre cele peste 740 de milioane de lei investite în suburbiile capitalei, o sumă record alocată într-un mandat de patru ani.

”Ne-am onorat angajamentele făcute și încă mai avem multe de făcut. În 18 suburbii ale capitalei am investit în proiecte de două ori mai mult decât suma în cadrul Programelor Satul European și Satul European Expres pe țară. În perioada mandatului 2019 – 2023, pentru prima dată municipalitatea a oferit un suport substanțial suburbiilor Chișinăului în valoare de peste 740 de milioane de lei, investiții în sisteme de apeduct și canalizare, drumuri, trotuare, iluminat, în reparația, construcția și extindrea instituțiilor educaționale, construcții de terenuri de sport și de joacă, modernizarea transportului și lansare de noi rute, dar și multe alte proiecte”, a declarat Ion Ceban.

Candidații MAN pentru funcția de primar în suburbii sunt Denis Danila (Vatra), Angela Zaporojan (Colonița), Mihail Onofrei (Durlești) Anatol Turchin (Codru), Vasile Popa (Trușeni), Leonid Umaneț (Bubuieci), Radu Boțan (Ghidighici), Viorel Cheltuitor (Tohatin), Victor Slobozianu (Cricova), Victor Solomon (Cruzești), Radu Caraman (Grătiești) și Ion Onța (Stăuceni).