Ion Ceban: Echipa MAN a organizat cea mai corectă și pozitivă campanie electorală

photo_2023-11-03_10-34-49

Echipa Partidului Mișcarea Alternativa Națională a demonstrat competență și profesionalism în campania electorală pentru scrutinul de duminică, 5 noiembrie, fiind cea mai corectă și pozitivă campanie din istoria Republicii Moldova, în care nu s-a recurs la atacuri și denigrări. Constatarea a fost făcută de liderul MAN, candidatul formațiunii pentru funcția de primar la Capitalei, Ion Ceban, în cadrul unei conferințe.

”Vreau să mulțumesc acestei echipe extraordinare. Campania MAN, probabil, este unică pentru Republica Moldova, o campanie pozitivă, o campanie cu subiecte concrete și una care nu a avut scop să denigreze pe cineva. Am discutat cu oamenii despre viitorul Chișinăului, despre problemele pe care le are municipiul, probleme pe care le vom soluționa cu această echipă frumoasă, deșteaptă și profesionistă. Le mulțumesc și celor care mi-ați recomandat unele soluții. Am făcut o campanie corectă din toate punctele de vedere, am adus soluții, cum vedem toate problemele rezolvate și asta o vom face din a doua zi de mandat. Vă invit pe 5 noiembrie să votați Ion Ceban primar general și echipa MAN în Consiliul municipal”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul MAN a precizat că, pe parcursul campaniei, reprezentanții formațiunii au organizat întâlniri cu alegătorii la care au participat în jur de 150 de mii de locuitori ai municipiului Chișinău. De asemenea, întruniri au avut loc și cu colectivele instituțiilor publice și private din Capitală.