Ion Ceban, după închiderea secțiilor de votare: În jur de 12 mii de locuitori au votat pe liste suplimentare. Prioritatea noastră este asigurarea securității fiecărui vot al locuitorilor capitalei

photo_2023-11-05_21-25-51

Liderul MAN, Ion Ceban, a ieșit într-un briefing de presă, după ce s-a încheiat timpul în care alegătorii din capitală puteau să își exprime votul, în cadrul alegerilor de astăzi. Ceban a spus că orice vot este necesar de asigurat, cu atât mai multe că au votat în jur de 12 de persoane, pe liste suplimentare.

„Vreau în numele întregii echipă MAN să spun un mare mulțumesc locuitorii municipiului Chișinău. Municipiul Chișinău a votat. Este o prezentă destul de semnificativă. Acum pentru noi, dar restul care au fost votați este cel mai important lucru este să asigurăm securitatea votului fiecărui locuitor. Este exact ceea ce vom face în timpul imediat ce urmează.

Pe lângă cifrele oficiale ce le-am văzut în registrul CEC, avem și o cifră de aproximativ 12 mii de voturi exprimate pe listele suplimentare. Iar aici ne face să fim foarte vigilenți. Vom număra fiecare vot”, a declarat președintele MAN.

Ceban spune că prioritatea echipei MAN, la moment, este asigurarea securității votului a fiecărui locuitor al municipiului Chișinău.