Ion Ceban a prezentat un spot electoral cu realizările sale: “Alături de echipă și chișinăuieni vom face și mai multe”

Candidatul MAN, Ion Ceban, aflat în cursa pentru funcția de primar general al Chișinăului, și-a prezentat noul spot electoral în cadrul căruia a subliniat realizările sale din mandatul precedent.

„Din prima zi de mandat, am acționat responsabil și am fost sincer față de fiecare locuitor”, a afirmat Ceban. El a evidențiat, importanța echipei împreună cu care a colaborat și a obținut rezultate frumoase pentru oraș: „Alături de o echipă puternică pe care am onoarea să o conduc, am muncit și ne-am implicat gospodărește alături de dvs dragi locuitori”.

Candidatul MAN a subliniat eforturile depuse pentru infrastructură și educație: „Împreună am construit și reabilitat drumuri, trotuare, școli și grădinițe, parcuri, alei, terenuri de joacă și de sport și multe altele. Știm că proiectele trebuie să continue. Și noi suntem gata în continuare să muncim”.

În final, acesta și-a exprimat determinarea de a continua să dezvolte orașul: „Fiind primar am făcut multe, cu Echipa MAN în Consiliu și împreună cu chișinăuienii vom face și mai multe”, a menționat Ceban lansând apelul la acțiune: „Vino la alegeri pe 5 noiembrie și votează ION CEBAN PRIMAR, MAN ÎN CONSILIU”.

Chișinăuienii sunt așteptați să-și exercite dreptul la vot pentru a decide viitorul Chișinăului în cadrul alegerilor locale.