Echipa MAN a adus un omagiu poeților și scriitorilor, care au dezvoltat, au promovat și au slăvit limba română prin operele lor

photo_2023-09-01_22-21-03

De Ziua Limbii Române, echipa partidului Mișcarea Alternativa Națională a adus un omagiu înaintașilor noștri, poeți și scriitori, care au dezvoltat, au promovat și au slăvit limba română prin operele lor remarcabile.

De dimineață, echipa MAN, în frunte cu președintele partidului, Ion Ceban, depus flori la monumentul poetului Mihai Eminescu din scuarul care-i poartă numele.

„Am mers și pe Aleea Clasicilor din Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, acolo unde am omagiat poeții și scriitorii.
În această zi, încă o dată în plus, trebuie să ne gândim la literatura noastră remarcabilă și la operele poeților și scriitorilor de o valoare inestimabilă, care au contribuit la patrimoniul cultural comun. Este o sărbătoare pe care cu toții trebuie să o onorăm. Este important să vorbim și să scriem corect românește și să ne inspirăm din creațiile și operele clasicilor noștri.”, a comunicat președintele MAN.