Comuna Cruzești, cu străzi și trotuare reabilitate

Screenshot_23

Localnicii din comuna Cruzești au beneficiat, în ultimii patru ani, de 6,3 milioane de lei, dintre care cea mai mare sumă a fost utilizată pentru străzi și trotuare reabilitate.

”Am alocat patru milioane de lei în acest sens. Banii au fost alocați pentru reparația străzilor Întemeietorul Crudu, Valea Stoino, strada de lângă cimitir, Sfânta Treime, Mitropolit Bănulescu-Bodoni, Independenței, Ștefan cel Mare și Sfânt. Cu 800 de mii de lei am cofinanțat proiectul de construcție a apeductului în partea nouă a satului. De asemenea, am fost parteneri de investiții la proiectul de reparație a Complexului educațional Gimnaziu-grădiniță. Au fost efectuate reparații în clase și grupe, s-au reparat scările și pavate aleile. Datorită acestor investiții și eforturilor locale, s-a reușit păstrarea în localitate a grupelor de grădiniță”, a precizat liderul MAN, Ion Ceban.

Din partea Partidului MAN, în Cruzești a fost desemnat Victor Solomon în calitate de candidat la funcția de primar. Este un concurent tânăr și hotărât să se implice alături de o echipă puternică și cu experiență în dezvoltarea localității.