Ceban răspunde criticilor: Am îndeplinit 90% din promisiunile electorale și am inițiat sute de proiecte noi, pe care nu le-am promis

 

Președintele Partidului Mișcarea Alternativa Națională, Ion Ceban, a declarat astăzi că a îndeplinit 90% din promisiunile electorale și a inițiat sute de proiecte noi în calitate de primar al municipiului Chișinău. Declarații vin în urma unor întrebări acordate de către jurnaliști, despre activitatea sa în funcția de primar.

„Noi le arătăm la toată lumea exact ceea ce am făcut în această perioadă. Din programul electoral sunt 90%, dar sunt peste o 100 de proiecte pe care nu le-am promis și le facem”, a declarat Ceban. El a mai menționat că unele persoane și experți sunt interesați să dea tonalități în diferite spații publice, dar că foarte des aceste lucruri nu corespund realității.

„Experții sunt pentru asta ca să dea tonalități în diferite spații publice, doar că foarte des aceste lucruri din departe nu corespund realității”, a spus Ceban. Candidatul la funcția de primar al capitalei a mai afirmat că are o abordare pragmatică și că va lua măsurile necesare atunci când cineva depășește limitele bunului simț. „Am zis că om avea o abordare foarte pragmatică, unde cineva depășește limitele bunului simț, și cred că asta este unul din cazuri, se vor ocupa juriștii de aceasta”, a mai spus Ceban.