Candidații MAN pentru CMC și pentru mai multe suburbii, propuși spre desemnare

Conferenta (17.09.2023) (133)

Echipa MAN pentru Consiliul municipal Chișinău a fost propusă spre desemnare de organizația municipală a partidului. Asupra listei cu cei 58 de candidați pentru funcția de consilier în CMC urmează să se expună Biroul Național al MAN.

”Fără echipă în CMC, am realizat multe. Cu o echipă în consiliu am putea realiza mult mai multe pentru Chișinău. Am încredere în această echipă, că împreună vom face față tuturor provocărilor și vom continua să construim. MAN este o echipă de oameni activi, care și-au demonstrat abilitățile în acțiuni pline de rezultate, care au energie și dorință de a lucra și au empatie pentru oameni. Suntem puternici și determinați să mergem înainte. Noi locuim în acest oraș și dorim să locuim în continuare alături de familie, prieteni și cei apropiați. Noi am demonstrat că se poate”, a declarat Ion Ceban în cadrul conferinței Organizației MAN Chișinău, desfășurată duminică, 17 septembrie.

De asemenea, Organizația MAN a municipiului Chișinău a propus spre desemnare candidații la funcția de primari în nouă suburbii. Formațiunea definitivează procedura de propunere spre desemnare a candidaților în alte suburbii, iar în unele localități MAN va susține actualii primari.

Primii nouă candidați propuși Biroului Național al Partidului MAN sunt:

Vatra – Denis Dănilă
Durlești – Mihai Onofrei
Trușeni – Vasilii Popa
Tohatin – Viorel Cheltuitor
Bubuieci – Leonid Umaneț
Ghidighici – Radu Boțan
Grătiești – Radu Caraman
Colonița – Angela Zaporojan
Cruzești – Victor Solomon

La fel, au fost propuși spre desemnare candidații la funcția de consilier în consiliile locale din suburbii.

”Avem oameni extraordinari în suburbii și sunt mândru că facem o echipă. Cunoaștem fiecare localitate, cunoaștem nevoile și dorințele oamenilor. Cred în echipele Partidului MAN, desemnate în suburbiile Capitalei și vom reuși împreună”, a declarat liderul MAN, Ion Ceban.