Alegătorii, informați despre noile modele de buletin. Pe 5 noiembrie, candidații pentru CMC vor fi înscriși într-un buletin în formă de broșură

photo_2023-10-27_11-51-46

Echipa MAN le reamintește alegătorilor că la scrutinul local din 5 noiembrie buletinul pentru alegerea candidaților pentru Consiliul municipal Chișinău va fi în formă de broșură. În acest sens, formațiunea MAN a lansat o campanie de informare pentru alegători cărora le va distribui, pe lângă materiale electorale, și un model al buletinului de vot.

”Este pentru prima dată în Chișinău când avem buletin în formă de broșură. Noi vom distribui materialele cu un model al acestui buletin, ca oamenii să înțeleagă. Pe pagina a doua găsiți Partidul MAN și aplicați ștampila votat. Nici până azi nu am văzut forma la CEC, este pentru prima dată. Vom ruga activiștii noștri să distribuie aceste materiale”, a declarat Ion Ceban.

Liderul MAN a precizat că în cazul alegerii primarului general al Capitalei, buletinul va avea forma clasică și îi cheamă pe alegători să găsească simbolul ”MAN-Ceban” și să voteze Ion Ceban.